Go back

Miguel Torrecilla verlaat Waasland-Beveren

Bolt Football Holdings, de eigenaars van Waasland-Beveren, en sportief directeur Miguel Torrecilla’s wegen scheiden. Mr. Torrecilla was belangrijk om samen met de nieuwe eigenaars de fundamenten te leggen voor het goede werk dit seizoen. We zijn hem dan ook heel dankbaar voor al zijn harde werk.

De club wenst Miguel heel veel geluk in zijn nieuwe project. Het bestuur zal samen met CEO Antoine Gobin spoedig een nieuwe sportief directeur aanstellen.

Bolt Football Holdings, owners of Waasland-Beveren, and Sporting Director Miguel Torrecilla have decided to part ways. Mr. Torrecilla was instrumental in helping the new owners set up the bases for success this season, and we are incredibly appreciative for all of his hard work.

The club wishes Miguel the best of luck with his new projects. The Board along with CEO Antoine Gobin will be naming a new Sporting Director in the near future.