Go back

Sporting Charleroi – Waasland-Beveren uitgesteld door coronavirus

tekst: Martijn De Jonge | foto: Pieter Muylle

Het coronavirus blijft de hele samenleving teisteren, niemand blijft gespaard. Gisteren reeds werden we op de hoogte gebracht van zeventien positieve gevallen bij de club, waaronder veertien spelers. De club diende opnieuw een aanvraag in om de eerstvolgende competitiewedstrijd uit te stellen. Die aanvraag werd logischerwijs goedgekeurd door de kalendermanager. Het protocol schrijft immers voor dat een club het recht heeft om de vraag te stellen bij zeven of meer positieve gevallen bij de A-kern. Een volgende datum is nog niet gekend.

De spelers werken individueel tot maandag, dan wordt een nieuwe test afgenomen. De medewerkers werken tot dan van thuis uit. Het Freethielstadion blijft dus gesloten.

Hou het veilig!