Go back

PREMIUMNIEUWS | SP8 : ZOEK DE BAL

Na elke speeldag plaatsen we, exclusief voor onze abonnees, een bewerkte actiefoto op de website. De bedoeling is om te raden waar de bal is. Vorige week kon je een gesigneerde wedstrijdbal winnen.

De oplossing voor speeldag 7 is: bal #4.

76% van de deelnemers wist het juiste antwoord in te zenden. De winnaar voor deze speeldag is:

  • Ben Beuls.
    Ben kan vanaf woensdag 14 oktober zijn prijs afhalen aan het onthaal.

Deze week geeft Andrija Vuckevic zijn gesigneerd matchworn shirt seizoen 2019-2020 weg. Bekijk via je premiumaccount de foto van deze week en neem deel door hier het invulformulier in te vullen en te verzenden. Deelnemen kan tot vrijdag 12.00 uur. De winnaars maken we volgende week bekend. Succes!

 

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Waarschijnlijk staan niet al jouw contactgegevens in ons systeem. Geen probleem, vul het invulformulier HIER in en we voegen jouw ontbrekende gegevens zo snel mogelijk toe aan onze lijst. Je wordt per mail op de hoogte gebracht als je account geactiveerd werd.

Ik heb een abonnement besteld, maar nog niet ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat je een abonnement gekocht hebt maar nog niet per post thuis ontvangen hebt. Geen nood, vul ook dit invulformulier in en onze collega’s van de ticketafdeling sturen jouw persoonlijk abonnementsnummer door per mail.