Go back

In memoriam: Bob Noens

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Rouwcentrum Melis | Sereni

Er bereikte ons vandaag droevig nieuws. Afgelopen zondag overleed Bob Noens op 73-jarige leeftijd. Menig Beverensupporter zal Den Bob nog herinneren als het gekende gezicht van café De Meir, supporterscafé van KSK Beveren gelegen in de Klapperstraat.

In 1971 gaf Bob zijn job op bij een telecombedrijf om aan de slag te gaan als cafébaas van café De Meir. In totaal heeft hij meer dan 40 jaar achter de tapkraan gestaan. Mede dankzij de glorieperiode van SK Beveren, eind jaren ’70 en begin jaren ’80, groeide het café uit tot een ware uitvalsbasis voor alle Beverensupporters.

Ondertussen ging café De Meir onder de sloophamer. Nieuwbouwappartementen, gelegen achter het Themacafé, kwamen in de plaats.

Donderdag 22 oktober tussen 19.00 uur en 19.30 uur kan u Bob nog een laatste groet brengen in Rouwcentrum Melis te Melsele. De familie zal in intieme kring afscheid nemen van hem.

We wensen de familie en vrienden van Bob heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.