Go back

Jobbeurs online tot 23 oktober

Tekst: Valy Van de Merlen - Afbeelding: EGTS

Onze club engageert zich sinds 2013, in samenwerking met Maatschappij Linker Scheldeoever, EGTS en verschillende gemeentebesturen, om jaarlijks een Job- en Opleidingbeurs te organiseren in het Freethielstadion.

Wat deze jobbeurs zo bijzonder maakt, is haar grensoverschrijdend karakter. Met een aanwezigheid van meer dan 80 Belgische en Nederlandse bedrijven, en meer dan 1000 werkzoekenden en/of bezoekers, kunnen we met fierheid zeggen dat de jobbeurs in het Freethielstadion één van de grootste uit het Waasland is.

Door het coronavirus is het dit jaar niet mogelijk een fysieke jobbeurs te organiseren. Daarom wordt er dit jaar een digitale jobbeurs georganiseerd. Via het online platform kan je in contact komen met meer dan vijftig bedrijven. De E-jobbeurs loopt nog tot 23 oktober.

Op zoek naar een job of nieuwe uitdaging?
Registreer je dan nu vdabdigitalejobbeurs.be/nl/e-beurs-2020/.

Succes!