Go back

Freethielnieuws (07/10) : Croky Cup, nationale selecties & Vuko vader van flinke zoon

Tekst & Afbeelding: Valy Van de Merlen

Voor de wedstrijd in de 1/32 finale van de Croky Cup tegen Sparta Petegem, op zaterdag 10 oktober om 19.00 uur, zijn er voorlopig nog voldoende tickets beschikbaar. Gelet op de coronamaatregelen is het nog steeds niet toegestaan tickets te verkopen aan het loket op de wedstrijddag zelf. Iedereen moet dus in voorverkoop zijn ticket aankopen.

Zoals reeds meegedeeld zullen enkel supporters van Waasland-Beveren toegelaten worden in het Freethielstadion. Net zoals tegen Anderlecht en Genk zullen enkel zitplaatsen ter beschikking gesteld worden. Dit in de vakken A, B, C en D. De prijs voor een ticket bedraagt tien euro en vijf euro voor supporters jonger dan zestien. Wil je er zaterdag bij zijn? Koop dan nu je ticket via Tickethour

TIJDSLOTEN

U bent het waarschijnlijk al gewoon ondertussen, net zoals voorgaande wedstrijden worden onze supportersvakken ingedeeld in afzonderlijke zones. Onze deuren openen om 17.45 uur. Elke zone heeft echter een verschillend tijdslot om het stadion ten laatste te betreden en/of te verlaten.

Klik op de afbeelding om jouw tijdslot te kennen.

NATIONALE SELECTIES

In de Jupiler Pro League wordt er dit weekend niet gevoetbald. Reden daarvoor is dat heel wat nationale ploegen in actie komen. Bij Waasland-Beveren werden twee spelers geselecteerd voor hun nationaal team. Serge Leuko mag vrijdagmiddag om 14.00 uur met Kameroen aantreden tegen Japan. Ver moet onze rechtsachter niet gaan want deze oefenwedstrijd gaat door in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.

Deze avond werkt een andere nieuwkomer, Danel Sinani, een oefenwedstrijd in Luxemburg af tegen dwergstaat Liechtenstein. Op 10 oktober ontvangt Luxemburg voor de Nations League Cyprus. Dinsdag 13 oktober spelen ze op het veld van groepsleider Montenegro.

VUKOTIC FIERE PAPA VAN MATIJA

U heeft het afgelopen weekend ongetwijfeld opgemerkt bij de viering van zijn doelpunt, Aleksandar Vukotic wordt papa!
Gisterenmorgen is onze kapitein naar zijn thuisland afgereisd om zijn vrouw Jovana bij te staan bij de bevalling van hun eerste kind. Sinds gisterenavond kan Aleksandar zich trotse papa noemen van Matija.

Onze verdediger zal de komende dagen in Servië blijven om extra tijd door te brengen met zijn vrouw en pasgeboren zoon. Hij zal zaterdag dus niet aantreden in de Croky Cup tegen Sparta Petegem.

Proficiat Vuko met je prachtige zoon, geniet ervan!
Čestitke od srca,mami brz oporavak i bebi dobar napredak

CORONATESTS

Gisteren was het weer testdag op de Freethiel! Goed nieuws want opnieuw legde iedereen binnen de club negatieve test af.