Go back

WORD JIJ ONZE NIEUWE E-SPORTER?

Tekst: Pieter Muylle/Valy Van de Merlen - Foto: Valy Van de Merlen

Goed nieuws voor fans van Waasland-Beveren én van EA Sports FIFA op Playstation 4! Dit seizoen slaan de Pro League en Eleven namelijk de handen in elkaar voor de creatie van de enige echte officiële FIFA21 competitie in België: De ePro League!

Ben je minstens zestien jaar én supporter van geel en blauw? Dan krijg je nu de kans om onze club online te vertegenwoordigen én misschien wel kampioen te worden met Waasland-Beveren!

Kan iedereen eSporter worden van Waasland-Beveren?

Er kunnen maximaal 32 supporters deelnemen aan het online tornooi.

Belangrijk om weten is dat niet iedereen zomaar eSporter kan worden van onze club. Enkel supporters van Waasland-Beveren maken kans om onze eSporter te worden! Via ons CRM-systeem kunnen we vrij simpel nagaan of je een regelmatige bezoeker van de Freethiel bent of niet. Hoe verder je geraakt, hoe belangrijker je liefde voor geel en blauw wordt.

Hoe kan ik eSporter van Waasland-Beveren worden?

Schrijf je in via onze website. Inschrijven kan tot en met zondagavond 4 oktober 23.59 uur. Maandag 5 oktober verzamelen en controleren we alle inschrijvingen. Ben je geselecteerd? Dan zal je maandag daarvan op de hoogte gebracht worden en kan je deelnemen aan onze kwalificatierondes.

De kwalificatierondes worden enkel online gespeeld. Deze kwalificatierondes gaan van start op 5 oktober.
Per knock-outronde krijgt men twee dagen om met je tegenstander een speelmoment af te spreken. Na de wedstrijd geven jullie beiden de eindscore door via dit online invulformulier. Naast de uitslag moeten jullie ook een foto mee uploaden als bewijs.

Ben je bij de laatste vier? Fantastisch, dan maak jij kans om onze eSporter te worden! Wij nodigen de vier finalisten uit op de club om te bepalen wie effectief met de titel van eSporter mag gaan lopen.

Hoe spreek ik af met mijn tegenstander?

Ken je uw tegenstander? Oké fantastisch, via een chatbox op onze website kan je afspreken met je tegenstander. Niets houdt jullie tegen contact op te nemen via andere kanalen op sociale media.

Klik hier om de chatbox te raadplegen.
Het speelschema kan je vanaf maandag 5 oktober hier terugvinden.

Hoe nodig ik mijn tegenstander uit?

Als ik eSporter word, wat dan?

In de Championship, het verdere verloop van het ePro League tornooi, nemen de achttien eGamers van alle Pro Leagueteams het tegen elkaar op in een klassiek kampioenschap. De acht beste spelers stromen vervolgens door naar de eindfase van het tornooi: de play-offs.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier: