Go back

Welkom op de Freethiel, Melvin Sitti!

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren bouwt het team verder uit. We zijn verheugd om een nieuwe inkomende transfer voor te stellen. Met Melvin Sitti trekt het een nieuwe defensieve middenvelder aan. Sitti, een twintigjarige Parijzenaar met Togolese roots, komt net als Sinani over van Norwich City. Hij wordt gehuurd tot het einde van het seizoen.

Melvin Sitti zette zijn eerste voetbalstapjes bij CO Vincennes en Paris FC. De talentscouts van FC Sochaux-Montbéliard zagen wat in Sitti en vervoegden hem in 2018 bij de B-kern van de Franse club. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de geel-blauwen. Na amper dertien wedstrijden wekte hij de interesse op van Norwich City. De Oost-Engelse club legde hem meteen vast tot 2024, maar leenden hem opnieuw uit aan FC Sochaux om extra ervaring op te doen. Door het opkomen van het coronavirus kwam hij echter maar vier wedstrijden aan de bak.

Melvin Sitti krijgt bij Waasland-Beveren het rugnummer 28. Hij zal vandaag aansluiten bij de groep.