Go back

Stefan Milosevic wordt een jaar uitgeleend

tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage

Stefan Milosevic verlaat de Freethiel. De Montenegrijnse spits wordt een jaar uitgeleend aan Riga FC. De huidige koploper van de Virslīga, de Letse hoogste voetbalklasse, bedong ook een aankoopoptie in de leenovereenkomst.

Stefan Milosevic streek in januari 2019 neer op de Freethiel. In zijn openingsseizoen speelde hij 14 wedstrijden voor geel-blauw, daarin kon hij zeven keer scoren. De uitschieter was zonder twijfel de hattrick op het veld van Standard de Liège. Afgelopen seizoen had Milosevic het een pak moeilijker. Met slechts drie doelpunten in achttien partijen kon hij zich niet doorzetten. Dit seizoen was Milosevic weinig de eerste keuze, daarom zochten zowel de speler als club naar een oplossing. Die werd nu gevonden in de vorm van Riga FC.

We wensen Stefan Milosevic heel veel succes in deze volgende stap!