Go back

Cashless betalen in het stadion wordt gemakkelijker met de StarNet app

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

Alles in het stadion gebeurt cashless. Betalen kan in het stadion enkel met je drankkaart. Laad je kaart dus zoveel mogelijk op voorhand op via de website, zo kan je meteen genieten van je drankje op de tribune. We voorzien vanaf nu ook een gloednieuwe app van StarNet waarmee je je drankkaart vanop je plaats met je smartphone kan opladen. Opladen aan oplaadpunten kan enkel met bancontact. StarNet is onze partner inzake ticketcontrole en cashless payment aan de drankstanden.

STAP 1 : DOWNLOAD DE APP VAN STARNET

De app van StarNet is volledig gratis en kan u downloaden via de Google Play Store (hier) of de App Store (hier). In deze app dient u  een gebruikersaccount aan te maken. Vervolgens kunt u uw abonnementsnummer toevoegen.

Het voordeel van deze app is dat u op elk moment uw saldo kan checken of opwaarderen indien nodig. Handig als je morgen vanop je plaats een pintje wil bestellen. Met deze app is het ook mogelijk om meerdere drankkaarten via één bankrekening te beheren. Handig als je met je gezin of bubbel naar de voetbal komt kijken.