Go back

Freethielnieuws (02/09) : Opnieuw naar de Freethiel? & Oefenwedstrijd tegen Lierse K

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Dit weekend is er geen competitievoetbal in de Jupiler Pro League omdat onze Rode Duivels twee wedstrijden in de Nations League moeten afwerken. Waasland-Beveren last daarom vrijdag een extra oefenwedstrijd in tegen Lierse Kempenzonen. De nieuwkomer in 1B won afgelopen weekend nog met 4-2 van RWDM. Lierse K komt daarmee op een voorlopige tweede plaats in de Proximus League.

De wedstrijd zal doorgaan in het Freethielstadion, achter gesloten deuren.

OPNIEUW NAAR HET STADION?

Morgen zal er een overleg plaatsvinden tussen club en gemeentebestuur om de capaciteit voor de komende wedstrijden te bespreken. De club heeft alvast een ambitieus plan klaar om zoveel mogelijk supporters in veilige omstandigheden terug te mogen verwelkomen in het Freethielstadion. Morgen mag u hier meer nieuws over verwachten.

CORONATESTEN NEGATIEF

Gisteren ondergingen onze spelers en trainers opnieuw een coronatest. Iedereen testte negatief.