Go back

Waasland-Beveren treft KFC Sparta Petegem in Croky Cup

Tekst & Afbeelding: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren ontvangt tijdens het weekend van 9 tot 11 oktober KFC Sparta Petegem voor de 1/32 finale van de Croky Cup. De Oost-Vlamingen komen sinds de hervormingen in het amateurvoetbal (in 2016) uit in de Tweede Nationale van het Amateurvoetbal. Sparta startte het seizoen alvast met een positieve noot, want het won hun openingswedstrijd met 0-2 op het veld van KVK Westhoek.

Bij Sparta Petegem zien we met coach Bert Dhondt alvast een oud-speler van SK Beveren terugkomen op de Freethiel. Bertje Dhondt was bij SKB niet alleen kapitein, maar ook één van de publiekslievelingen. Hij speelde in totaal 114 wedstrijden voor geel en blauw.

De clubs zullen nu overleggen wanneer de wedstrijd zal plaatsvinden. De exacte speeldata zal later bekend gemaakt worden.