Go back

ABONNEES TERUG WELKOM OP DE FREETHIEL!

Tekst: Bart Foubert - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Eindelijk, eindelijk, eindelijk! De eerste horde naar een heropende Freethiel met supporters is genomen. De club komt net uit overleg met het gemeentebestuur en de burgemeester gaf groen licht om abonnees in het stadion toe te laten. Het is nog niet duidelijk of de club losse tickets zal kunnen aanbieden. De volgende horde is een akkoord met de minister van sport, Ben Weyts, komende woensdag. Wanneer dit in kannen en kruiken is, heropenen we officieel.

Je leest het goed, abonnees mogen vanaf 19 september de Freethiel weer binnen. We hebben net als vorig jaar nog 15 thuismatchen te gaan. Nog niets gemist dus! Bovendien zijn buiten vak G alle abonnementen goedkoper dan vorig jaar. Twijfel dus niet langer, wij hebben jullie nodig!

Ben je bang dat je ondanks een abonnement toch matchen gaat moeten missen door COVID? Geen probleem! Ook dan heeft de club aan jou gedacht: per gemiste match (omwille van COVID) krijg je volgend seizoen 5% korting op een nieuw abonnement. Alle informatie hierover kan je hier nog eens nalezen. Hieronder geven we nog wat extra informatie.

Waarom geeft de club geen exact cijfer?
De Pro League en Binnenlandse zaken hebben expliciet gevraagd om geen cijfers naar buiten te brengen zolang er niks beslist is. Dinsdag 8 september buigt Binnenlandse Zaken zich over alle dossiers en weten wij meer. Wij brengen liever direct een correct cijfer naar buiten dan voorbarig te zijn en achteraf te moeten terugschroeven.

Wat als de capaciteit terug verkleint?
Wanneer de capaciteit terug verkleint, krijgen de topfans steeds voorrang en wordt er voor de rest van de abonnees volgens het ‘first come, first serve’-model gewerkt.
Abonnees die niet binnen kunnen krijgen zoals steeds 5% per match korting op hun volgende abonnement.

Topfanpaketten
Eindelijk hebben de leveranciers alles geleverd. De topfanpakketten inclusief abonnementen worden morgen verzonden, zodat iedereen alles heeft voor de eerste thuismatch. De club wil zich nogmaals verontschuldigen voor de late levering. Wil je alsnog Topfan worden, klik hier.

Hopelijk tot snel op De Freethiel. We hebben jullie gemist.