Go back

Freethielnieuws (31/08): Jonge Leeuwen | trainingsnieuws | schorsing Maximiliano Caufriez

tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage
Jonge Leeuwen op Standard

Onze Jonge Leeuwen werken vanavond competitiewedstrijd drie af. Om 19.30 uur nemen zij het op in en tegen Standard Luik. Van de A-kern spelen Vladi Van De Wiel, Nikola Pejcic en Tom Reyners mee. Geel-blauw verloor de eerste wedstrijd nipt van KAA Gent (2-1) en deelde vorige week de punten met KRC Genk (3-3).

Selectie:

 • Yesten Baert
 • Keno Jacobs
 • Cranshoff Elliot
 • Arne Knollenburg
 • Vladi Van De Wiel
 • Saba Chincharauli
 • Nikola Pejcic
 • Dylan Van Camp
 • Vic Van Osselaer
 • Toon Van Goethem
 • Owen Ekakia
 • Mussa Omar
 • Luc N’Tima
 • Mauro Trari
 • Kemo Soumahoro
 • Tom Reyners
 • Anouar El Hid
 • Nouh Oulad
Trainingsnieuws

Vandaag werd voor het eerst getraind na de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Er stond in de voormiddag een veldtraining op het programma. Na de middag trokken onze spelers richting de fitnessruimte voor een krachtprogramma. Dries Wuytens en Lucas Pirard ontbraken door ziekte. De drie spelers die straks met de beloften spelen, waren er ook niet bij.

Schorsing Max Caufriez

Waasland-Beveren nam vandaag akte van de zware schorsing van Maximilano Caufriez na de rode kaart afgelopen zaterdag. Het bondsparket sprak vandaag een straf van vier speeldagen uit, waarvan één met uitstel. De club heeft beslist om hiertegen in beroep te gaan.