Go back

VOORRANGSPERIODE ABONNEES ’19-’20 LOOPT TEN EINDE

Tekst: Pieter Van de Steene

Is jouw plaats op de Freethiel heilig voor jou? Omringd door vrienden, dicht bij het veld, maar toch ver genoeg om droog te blijven op een natte avond? Dan is nu hét moment om in actie te schieten!

Komende maandag loopt je voorrangsperiode ten einde. Je kan hierna uiteraard ook nog een abonnement kopen, maar we kunnen niet garanderen dat je dan nog hetzelfde zitje als vorig seizoen kan bemachtigen.

Heb je beslist? Je wil ook komend voetbaljaar met vrienden of familie naar de Freethiel afzakken om gezellig naar het voetbal te kijken? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding en verleng nu je abonnement.

Om de veiligheid van onze supporters, maar ook van onze eigen medewerkers, te garanderen raden we nog steeds zeer sterk aan om abonnementen online te verlengen. Klik op de foto hieronder om stap voor stap te zien hoe je dit doet.

Heb je extra hulp nodig bij het verlengen van je abonnement? Dan helpen we jou hier graag bij. Ja, ook vanop afstand. Je kan altijd mailen of bellen naar 03 750 25 00 met vragen.

Verlang je al terug naar het voetbal? Klik dan zeker op onderstaand filmpje.