Go back

Tom Vercauteren: Nieuwe commercieel verantwoordelijke Waasland-Beveren

Tekst en video: Valy Van de Merlen

Tom Vercauteren is de nieuwe commercieel verantwoordelijke bij Waasland-Beveren. De 48-jarige Sint-Niklazenaar is reeds 25 jaar actief in de commerciële sector, zowel in binnen- als buitenland. Tom is opgetogen met zijn nieuwe uitdaging en is klaar om onze club op commercieel vlak naar een hoger niveau te tillen.

Tom zal samen met Kevin Reyns en Pieter Van de Steene de commerciële cel van W-B verder uitbouwen en een nieuwe commerciële wind laten waaien. Laatstgenoemde zal voornamelijk de verantwoordelijkheid krijgen over de ticketing.

“Momenteel ervaren we intern een positieve vibe met de aanstelling van onze nieuwe trainer. Dat gaan we ook proberen overbrengen naar onze supporters en partners.” aldus Tom Vercauteren.

Indien u commerciële vragen heeft, kan u contact opnemen met Tom via mail of telefonisch op het nr: +32 472 72 79 57. Heeft u als partner ticketing gerelateerde vragen, kan u Pieter contacteren via mail.

Klik op onderstaande afbeelding om kennis te maken met Tom.