Go back

FREETHIELNIEUWS (02/07): trainingsnieuws en testers

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Jenthe Van Moere

Vanmorgen stond er een pittige training op het programma. Alexis Gamboa blijft voorlopig nog afwezig op training. We verwachten dat hij in de loop van volgende week opnieuw naar België mag afreizen. Ook Andreas Wiegel en Milan De Mey waren afwezig. Zij trainden individueel met de kinesisten. Ook Paul Keita zien we voorlopig niet op onze oefenvelden verschijnen. Hij wordt niet opgenomen in de A-kern en zal binnenkort opstarten met de B-kern.

Deze week trainen drie testers mee met onze A-kern. Alessandro Albanese, een jonge Italo-Belg van 19. De aanvallend ingestelde speler was vorig seizoen actief bij het Duitse Eintracht Frankfurt. Ibou Faye is een Senegalese aanvaller. Hij was smaakmaker bij Seraing in de hoofdklasse van het amateurvoetbal. Vorig seizoen was de aanvaller actief bij Leixões, een club uit de Portugese tweede klasse. De derde tester is Tom Hiariej. De bijna 32-jarige Nederlander werd opgeleid bij FC Groningen en speelde maar liefst elf seizoen in de eredivisie. Vorig seizoen was de middenvelder actief bij FC Emmen. De testers krijgen een week de kans om zich te bewijzen. Na de wedstrijd tegen KV Mechelen wordt een evaluatie gemaakt..