Go back

Abonnementen 2020-2021: Wat bij…?

Ik ben abonnee. Wat is mijn compensatie als ik de match door Covid niet kan volgen?

Je kocht een abonnement bij Waasland-Beveren voor een bepaalde prijs. Per wedstrijd die achter gesloten deuren moet worden afgewerkt, krijg je een tegemoetkoming van 5% van de waarde van je abonnement per thuiswedstrijd achter gesloten deuren. Er zal op het einde van het seizoen een voucher worden uitgeschreven die je kan gebruiken als korting voor je abonnement op het nieuwe seizoen.

Kan ik een los ticket kopen?

Op dit moment is het onmogelijk om losse tickets te kopen.

Wat gebeurt er als er een beperking in capaciteit wordt opgelegd?

Als u ‘Topfan’ bent van Waasland-Beveren zit u in categorie één qua voorrang. Indien het aantal toegelaten supporters hoger is dan het aantal ‘Topfans’ wordt er gekeken naar wie als eerste een abonnement aankocht. Indien er meer ‘Topfans’ zijn dan capaciteit op de Freethiel, zal ook daar het principe first come, first serve worden toegepast. Meer info hierover krijg je als deze situatie zich voordoet. Elke supporter die de wedstrijd niet kan bijwonen krijgt ook hier zijn 5% terugbetaald.

Ik heb een topfanabonnement. Wat met mijn drie losse tickets?

Op dit moment mogen we nog geen losse tickets verkopen. We hopen dat dit later tijdens het seizoen wel kan. Van zodra dit mogelijk is, krijgt u ook hier meer informatie.

Wanneer gaat het loket terug open?

Waasland-Beveren vraagt om jouw abonnementen online te verlengen of aan te kopen, dit omwille van de coronamaatregelen. Het is makkelijker én veiliger. Onze medewerkers staan echter voor jou klaar om je te ondersteunen indien er onverwachte problemen zouden opduiken. Als je gekozen hebt om je abonnement af te halen aan het loket, laten wij dit tijdig weten. Het loket zal open zijn op de gebruikelijke openingsuren vanaf maandag 6 juli 2020.

Waarom neem ik een abonnement?

  • Je betaalt de voordeligste prijs per wedstrijd
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie, tenzij deze achter gesloten deuren dienen te worden afgewerkt
  • Gratis toegang tot beloftenwedstrijd (o.a. krakers tegen Club Brugge, AA Gent en RSC Anderlecht)
  • Mogelijkheid om jouw eigen plaats te claimen bij verlenging
  • Verlaagde prijs bij aankoop van het wedstrijdshirt; abonnees zullen namelijk korting krijgen op het wedstrijdshirt in de fanshop (wordt vervolgd)
  • Tal van cashlessvoordelen gedurende het hele seizoen (1+1-actie, happy hour,…), acties worden aangekondigd van zodra wedstrijden vastliggen
  • Omdat je supporter bent van geel-blauw en wij jou broodnodig hebben in deze tijden

Kan ik enkel wedstrijden bijwonen als ik een ‘Topfan’-pack koop?

Neen. Het doel van het topfanpakket is niet om supporters van Waasland-Beveren meer geld te laten betalen om wedstrijden bij te wonen. Het is puur een extra pakket waarin je tal van voordelen krijgt. Het is echter wel zo dat er bepaalde keuzes moeten gemaakt worden binnen een bedrijf om een voorrangstabel op te stellen. Wij hopen van harte dat de volledige capaciteit van de Freethiel zal kunnen worden gebruikt. Indien dat niet mogelijk is, wensen we dat tenminste al onze abonnees kunnen plaatsnemen in het stadion. Vergeet niet: wij zijn veel sterker als onze twaalfde man volledig is én ons ondersteunt.

Wat is die voorrangstabel dan?

  1. Aangekocht topfanpakket in combinatie met abonnement
  2. Aangekochte abonnementen
  3. Losse dagtickets (op dit moment nog niet verkrijgbaar)