Go back

Word jij de nieuwe trainer van GFC Waasland-Beveren?

Tekst & Foto: Valy Van de Merlen

GFC Waasland-Beveren is op zoek naar een nieuwe train(st)er. GFC is onze G-voetbalploeg voor volwassenen met een mentale beperking of autisme uit het Waasland. De club werd opgericht in 2007 en telt een 30-tal spelers tussen 20 en 50 jaar, onder wie enkele vrouwen. De nadruk ligt op het recreatieve en minder op het competitieve.

Heb je reeds ervaring met G-sport of heb je zelf een sportieve achtergrond? Dan ben jij beslist onze nieuwe man of vrouw dat we zoeken!

Wat mag je verwachten?

Je vormt samen een team met drie andere trainers. De trainingen gaan wekelijks door op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Puyenbekestadion, A-terrein, Watermolenstraat 104, Sint-Niklaas. GFC neemt ook deel aan de provinciale competitie en aan tornooien.

interesse?

Vul onderstaand formulier nu in!