Go back

Welkom op de Freethiel, Tom Reyners

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jenthe Van Moere

Waasland-Beveren verwelkomt Tom Reyners op de Freethiel. De jonge middenvelder komt over van KRC Genk. De twintigjarige Belg koos voor het rugnummer 77.

Tom Reyners is een echt Genks jeugdproduct. Hij speelde zowat zijn hele jeugd bij de Limburgers. Hij startte bij KGS Bree-Beek en speelde daar tot zijn negende, nadien verhuisde hij naar MVV tot zijn twaalfde. Vanaf dan kwam Reyners uit voor KRC Genk. Bovendien doorliep hij alle jeugdreeksen sinds de U15 van de Belgische nationale ploeg. Reyners is een aanvallend ingestelde middenvelder, maar kan ook als linksbuiten fungeren. In 2018 nam coach Philippe Clement Tom Reyners ook mee onder zijn vleugels naar het winterkamp van KRC Genk.

Voorzitter Dirk Huyck: “Tom is een jonge, talentvolle Belg. Hij wordt telkens geselecteerd voor de nationale ploeg, wat toch een soort van kwaliteitslabel is. Het is een jongen die we al even aan het volgen zijn, dus het doet ons veel plezier dat hij ook voor ons koos. Hij heeft nog veel tijd om te groeien en we zijn ervan overtuigd dat onze kwalitatieve staf hem snel naar zijn topniveau brengt!”

Tom werkte deze ochtend meteen de eerste training af. Welkom op de Freethiel, Tom!