Go back

Waasland-Beveren beloont twee beloften met contract

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jenthe Van Moere

Waasland-Beveren heeft twee jongeren die vorig jaar furore maakten bij de beloften een contract gegeven bij de hoofdmacht. Rechtsachter Vladimir Van De Wiel-Novinchanova en middenvelder Nikola Pejcic hebben een contract gekregen op de Freethiel. Beide spelers speelden vorig seizoen een sterk seizoen onder Geert Dirinck bij onze Jonge Leeuwen en mochten zelfs de kampioenstitel vieren.

Vladimir Van De Wiel – Novinchanova

Van De Wiel (20) is zeker geen onbekend gezicht bij de A-kern van Waasland-Beveren. Afgelopen winter kwam hij reeds over van KAA Gent om onze Jonge Leeuwen te versterken.┬áDe jongeling speelde enkele wedstrijden bij het beloftenelftal en kon de technische staf overtuigen om hem een kans te geven op winterstage met de A-kern. Nadien sloot hij opnieuw aan bij Geert Dirinck’s elftal en mocht hij mee de kampioenstitel vieren. Van De Wiel tekent een contract tot 2022 met een optie op een extra seizoen. Van De Wiel koos voor het nummer 2.

Nikola Pejcic

Pejcic (20) is een defensieve middenvelder. Hij speelt al een tijd bij Waasland-Beveren. Na opnieuw een sterk seizoen afgelopen jaar, overtuigde hij het clubbestuur om hem een profcontract aan te bieden. Nikola traint al sinds het begin van de voorbereiding mee. De Belg met roots uit de Balkan tekent een contract tot 2022 met optie op een extra seizoen. Pejcic koos voor het nummer 20.

Van De Wiel en Pejcic zijn twee versterkingen met het oog op de toekomst. In het verleden is al gebleken dat de visie van jong en Belgische spelers loont en dat ze op termijn hun meerwaarde voor Waasland-Beveren tonen. Uiteraard is het van een enorm groot belang om goed met deze talenten om te gaan. De club is ervan overtuigd dat ze onder de vleugels van onze deskundige staf de nodige stappen zullen zetten!