Go back

Leeuwen strijden samen! Verleng nu je abonnement

Tekst: Valy Van de Merlen - Afbeelding: Kevin Reyns

Het was een bewogen seizoen, dat kunnen we moeilijk ontkennen. We kenden hoogtes, maar ook laagtes. Ook extrasportief was het een bewogen jaar. Het coronavirus hield onze samenleving in een houdgreep. We hebben gestreden en we zullen blijven strijden.

De stopzetting van de competitie was een logische maatregel. Als rechtvaardigheid nog bestaat, mogen we ons opmaken voor een nieuw seizoen bij de elite. Met coach Nicky Hayen en zijn assistenten willen we alvast een nieuwe wind laten waaien op de Freethiel. Een nieuwe wind die ervoor zal zorgen dat alle neuzen in dezelfde richting draaien. Er zal gestreden worden, zowel op als naast het veld. Samen bereiken we ons doel, want leeuwen strijden altijd samen!

Leeuwen strijden samen

Leeuwen jagen vaak in groep. Hoe groter de groep, hoe sterker we staan. Met nieuwe verlaagde abonnementsprijzen, die voor zowel 1A als 1B gelden, willen we samen strijden voor ons hoogste doel. Voor amper €150 heb je als volwassene al een abonnement voor vak E! Vanaf nu kunnen abonnementen aangekocht worden voor het seizoen 2020-2021.

Ontdek hier onze nieuwe prijzen!

Word nu Topfan (+16j) of Mini-Topfan (-16j)!

Je kan vanaf dit seizoen ook Topfan worden van geel-blauw. Jouw voordeel? Een unieke W-B hoodie, W-B vlag, toegang tot exclusieve evenementen, extra tickets, … maar ook voorrang indien een beperking van onze capaciteit wordt opgelegd omwille van het coronavirus. Mini-Topfan kan je enkel worden als je jonger bent dan zestien.

Via deze link kan je uw Topfan-lidmaatschap aanvragen. Ook niet-abonnees kunnen Topfan worden. Zij genieten van dezelfde niet-wedstrijdgerelateerde voordelen.

Hoe online jouw abonnement aankopen of verlengen?

Gelet op de coronamaatregelen vragen we onze supporters hun abonnement zoveel mogelijk online te verlengen of aan te kopen. De loketverkoop op de Freethiel wordt door de coronamaatregelen nog niet gestart. Hou onze website in de gaten voor meer informatie.

  • Was je reeds abonnee tijdens het seizoen 2019-2020? Klik dan op de linkse button.
  • Ben je een nieuwe abonnee? Klik dan op de rechtse button.
  • Heb je recht op een ander voordeeltarief (familieabonnement, scheidsrechters, gemeentepersoneel, …) neem dan contact op met onze club.

Abonnees hebben het voorrecht hun plaats te behouden tot en met 6 juli. Vanaf 7 juli worden niet-bevestigde plaatsen opnieuw aangeboden in de vrije verkoop.

Abonnementen worden ten vroegste vanaf 6 juli aangetekend per post verstuurd.