Go back

Ticket gekocht voor Waasland-Beveren – KAA Gent? Kies hier je compensatie!

Het Coronavirus heeft onze hele samenleving geraakt, dat is een understatement. Na een lange periode van lockdown, is het leven zich langzaamaan aan het normaliseren. Er waren al heel wat supporters die hun ticket voor de laatste thuiswedstrijd van geel-blauw voor het seizoen 2019-2020 hadden aangekocht. Bij de hervatting van de werkzaamheden op de Freethiel is meteen in actie geschoten en een compensatieregeling uitgeschreven.

De wedstrijd tegen Gent zou ook in het teken staan van de benefiet voor Caroline. (bekijk hier de aankondiging) Aangezien de benefietavond niet is kunnen doorgaan, wil Waasland-Beveren toch graag nog een inspanning doen om Caroline te steunen. We rekenen daarvoor op jullie hulp! Om die reden kan je er ook voor kiezen om jouw ticket integraal te schenken aan Caroline!

Ook de club beleeft moeilijke tijden. We vechten met z’n allen tegen het onrecht dat onze club is aangedaan. Daarom kan je er ook voor kiezen om jouw ticket aan de club te schenken. Je investeert hiermee in de club- en jeugdwerking. De keuze is volledig aan jou. Je kan jouw voorkeur doorgeven tot 1 juli. Nadien worden alle keuzes verwerkt en uitgekeerd.

Update (02/07/2020): Het is niet meer mogelijk jouw voorkeur door te geven.

We believe!