Go back

Spelers en staf getest en goedgekeurd!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

De spelers, trainers, medische staf en entourage zijn eind deze week getest op het coronavirus. Vandaag kwam het verlossende nieuws dat iedereen negatief testte op Covid-19. De eerste training, nog steeds met de nodige afstandsregels, kan morgen dus zonder problemen plaatsvinden.

Door de coronamaatregelen die nog steeds gelden, zal de training achter gesloten deuren plaatsvinden. We hopen snel opnieuw onze supporters in de armen te kunnen sluiten, maar dat zal dus nog niet voor meteen zijn. Uiteraard zal je morgen een verslagje krijgen van de eerste training. We houden je op de hoogte wanneer supporters opnieuw welkom zijn op de trainingen.

De huidige maatregelen gelden momenteel reeds tot 1 juli.