Go back

Freethielnieuws (17/6): Training in de gym, Pirard fiere papa van dochter!

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

De spelersgroep verzamelde woensdagochtend aan de Freethiel voor een individueel programma, een kracht- en mobiliteitssessie, in onze fitnessruimte. Enkel onze jonge doelmannen Brent Gabriël en Keno Jacops werden op het trainingsveld onder handen genomen door onze keeperstrainer Sven Van der Jeugt. U kan hier enkele foto’s terugvinden van de ochtendtraining.

Gisteren en vandaag ontbrekend op training bij onze doelmannen is Lucas Pirard. Hij werd gisteren namelijk papa van een flinke dochter, Rose. Rose meet 54 cm en weegt 3,810 kg. Waasland-Beveren wil de kersverse mama en papa alvast van harte feliciteren met hun kleine meisje en omarmen met heel veel liefde en geluk.

De komende dagen wordt elke dag tussen 10.00 uur en 12.00 uur getraind. Helaas is het nog steeds niet mogelijk voor onze supporters om de trainingen bij te wonen. Gelet op de opgelegde en dus verplichte maatregelen dienen onze trainingen achter gesloten door te gaan.