Go back

Fanshopchalet morgen opnieuw geopend!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Morgen gaat de fanshop opnieuw open. Van 10.00 uur tot 12.00 en van 15.00 uur tot 20.00 uur zal je opnieuw in de chalet aan blok E terecht kunnen voor de aankoop van jouw fanshopmateriaal. Ook zaterdag zal de shop opnieuw geopend zijn van 9.00 uur tot 12.30 uur.

W-B vaderdagcadeau

Onze ginpakketen zijn ook vanaf morgen te koop in de W-B fanshop. Een luxepakket kost zestig euro, de houten kist inclusief W-B sjaal kost 55 euro en een minipakket met sjaal kost €35.

Toekomst

De W-B Fanshop zal iedere woensdag en zaterdag geopend zijn in de maand juni!

Toegang

Je kan naar de fanshop via ingang vijf van het Freethielstadion, kant Meerminnendam. Je kan ook via de grote poort aan de parking kant Lindenlaan de fanshop bereiken. De centrale inkomhal van het Freethielstadion blijft gesloten.

Aangepaste maatregelen

Uiteraard respecteren ook wij de Covid-maatregelen, de instructies zullen duidelijk worden uitgehangen aan de fanshop. Cash-betalingen worden niet aanvaard, betalingen kunnen enkel worden gedaan met bancontact. We geven bovendien ook de voorkeur aan het dragen van een mondmasker.