Go back

Fanshop aan tribune E opent morgen en zaterdag de deuren

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren organiseert morgen een extra verkoopmoment van fanartikelen. De fanshopchalet aan blok E zal de deuren openen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Bovendien zal ook zaterdagvoormiddag (9.00 uur -12.30 uur) de chalet worden geopend.

Aangepaste maatregelen

Uiteraard respecteren ook wij de Covid-maatregelen, de instructies zullen duidelijk worden uitgehangen aan de fanshop. Cash-betalingen worden niet aanvaard, betalingen kunnen enkel worden gedaan met bancontact. We geven bovendien ook de voorkeur aan het dragen van een mondmasker.

Wedstrijdshirts

De wedstrijdshirts van het seizoen 2019-2020 zullen worden aangeboden aan € 45 voor volwassenen en € 40 voor kinderen. De shirts van het seizoen 2018-2019, zowel volwassenen als kinderen, zijn verkrijgbaar aan tien euro.

Toegang

Je kan naar de fanshop via ingang vijf van het Freethielstadion, kant Meerminnendam. Je kan ook via de grote poort aan de parking kant Lindenlaan de fanshop bereiken. De centrale inkomhal van het Freethielstadion blijft gesloten.

Update mondmaskers W-B

We hebben van onze leverancier het bericht gekregen dat de verzendingen van de mondmaskers gestart zijn. De eerste supporters zouden dus reeds in het bezit moeten zijn van hun eigen mondmaskers. Heb je je mondmasker nog niet ontvangen? Geen paniek, de verzendingen zijn volop bezig. Die mag je dus eerstdaags in de brievenbus verwachten.