Go back

Young Believers: Profs voor één dag

Deze voormiddag stond er voor onze Young Believers van de kids club een professionele training op het programma onder leiding van onze T2 Dirk Geeraerd. Ook aanwezig op de training; niemand minder dan Tuur Dierckx. De locatie was ook niet min, de deelnemers kregen immers toegang tot het hoofdveld van ons Freethielstadion.

Elf enthousiaste deelnemers beleefden een top voormiddag met als hoogtepunt nog een leuke wedstrijd. Daarna was het tijd voor een maaltijd tussen de spelers van Waasland-Beveren.

De Young Believers zijn leden van onze Kids Club. Zou jij volgend seizoen ook graag willen aansluiten bij deze bijzonder leuke groep? Dat kan! Kinderen tot en met 16 jaar zijn welkom. Ben je al een abonnee dan is dit bovendien GRATIS! Niet abonnees betalen een som van 15 euro.

Als je lid bent krijg je immers vele voordelen:

  • Gratis deelname aan alle Kids Club activiteiten.
  • Elke thuiswedstrijd krijgt één lid de kans om samen met onze mascotte Freethy De Leeuw en de spelers het veld op te lopen als Kids Club-mascotte. Voor de wedstrijd begint zal er ook een foto genomen worden samen met je favoriete speler. Deze foto krijg je gehandtekend op één van de activiteiten van de Kids Club.
  • Bij enkele thuiswedstrijden organiseren we extra speciale acties.
  • Altijd al eens met je klasgenootjes een wedstrijd willen bijwonen? Doe dan mee aan de scholenactie die we in de loop van het seizoen zullen organiseren.
  • Mogelijkheid tot oplopen met alle leden van de Kids Club bij de countdown en Jupiler Pro League Hymne met onze A-kern. Ja… je komt dan op TV!

Hoe kan ik lid worden van de Young Believers voor het seizoen 2019-2020?
Vul het inschrijvingsformulier in via deze link.

Heb je nog specifieke vragen over onze kids club?
Neem dan contact op met de Kids Club-coördinatoren Joni en/of Tine Sturm via e-mail (young.believers@waasland-beveren.be).