Go back

Waasland-Beveren – Union SG (27/04): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren neemt het morgenavond op tegen leider Union SG. De wedstrijd afgetrapt om 20.00 uur. Scheidsrechter Kevin Van Damme zal de wedstrijd in goede banen trachten te leiden.

Union SG is de revelatie van deze play-offcampagne, dat is intussen wel duidelijk. Sinds afgelopen weekend zijn de Unionisten echter niet meer ongeslagen. Ze stuurden Zulte Waregem met één punt terug naar de Gaverbeek, het werd 2-2. Niakaté en Selemani zijn de twee grootste sterkhouders van Union. Eerstgenoemde scoorde afgelopen weekend tweemaal. Union staat nog steeds aan de leiding van POIIB, het telt één punt meer dan KV Kortrijk.

Waasland-Beveren kon afgelopen weekend voor het eerst echt vertrouwen tanken. Geel-blauw won voor het eerst in deze nacompetitie. Het werd 2-1 tegen Excel Mouscron. Het was Louis Verstraete die na iets meer dan tien minuten de score opende voor W-B. Stefan Milosevic kopte uiteindelijk de winnende treffer tegen de touwen. W-B laat zo Zulte Waregem en Moeskroen achter zich in het klassement.

Stefan Milosevic heeft last van stijfheid aan de adductoren en wordt gespaard morgen. Voor het overige zijn er geen nieuwe geblesseerden of geschorsten.

Selectie: