Go back

Waasland-Beveren – KV Kortrijk (02/04/2019): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt morgen voor het eerst thuis in deze play-offcampagne op de Freethiel. De wedstrijd tegen KV Kortrijk wordt om 20.30 op gang gefloten. Scheidsrechter Jonathan Lardot is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

KV Kortrijk startte sterk aan de play-offcampagne. Het won overtuigend in het eigen Guldensporenstadion met 3-1 van revelatie Excel Mouscron. Avenatti, Chevalier en een eigen doelpunt zorgden voor de ruime overwinning van de troepen van Yves Vanderhaeghe. Samen met Union geven ze de top van het klassement kleur in Play-off II B.

Waasland-Beveren startte met een gelijkspel aan de Gaverbeek. Tegen Zulte Waregem creƫerde geel-blauw een pak doelkansen, maar afwerken lukte niet. Stefan Milosevic, in de competitie-afsluiter nog goed voor een hattrick tegen Standard, kreeg samen met Franko Andrijasevic de grootste mogelijkheden. Door het gelijkspel staat Waasland-Beveren gedeelde derde in de groep.

Adnan Custovic kan morgen nog niet rekenen op Floriano Vanzo (knie) en Tuur Dierckx (knie). Daam Foulon is verlost van zijn blessureleed en is er opnieuw bij!

Selectie: