Go back

Waasland-Beveren – Excel Mouscron (21/04): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren ontvangt morgenavond Excel Mouscron op de Freethiel. Scheidsrechter Wim Smet zal de partij om 20.00 uur op gang fluiten.

Excel Mouscron was na de jaarwisseling ronduit indrukwekkend. ‘Les Hurlus’ verloren geen enkele keer in de reguliere competitie in 2019. Het contrast in Play-Off II is echter groot. De Henegouwers konden nog geen enkele keer winnen en verzamelden één punt. Goed voor een vijfde plaats in het klassement.

Waasland-Beveren presteert even goed als Moeskroen in deze nacompetitie. Enkel in de openingswedstrijd van de play-offcampagne kon geel-blauw een punt rapen. Vorige week verloor W-B met 3-2 van Cercle Brugge, maar daar zat veel meer in. W-B miste een strafschop en moest de wedstrijd met negen spelers eindigen na rood voor Aleksandar Boljevic en Maximiliano Caufriez.

Adnan Custovic kan dus niet rekenen op Boljevic en Caufriez door schorsing. Tuur Dierckx is de enige geblesseerde.

Selectie: