Go back

Union Saint-Gilloise – Waasland-Beveren (06/04/2019): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zaterdagavond naar het Joseph Marienstadion, ook wel het Dudenpark genoemd. Om 20.00 uur wordt de wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise afgetrapt. Scheidsrechter Bert Put is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Ticketinformatie

Voor de wedstrijd op Union is de combiregeling van kracht. De tickets moeten dus in voorverkoop worden aangekocht én via een supportersclub. Er zijn vijfhonderd tickets ter beschikking gesteld van de W-B – supporters. Volwassenen betalen tien euro om de wedstrijd bij te wonen, jongeren die nog geen zestien zijn mogen gratis binnen. Er moet echter wel een ticket worden afgehaald.

Supportersfederatie

Volgende supportersclubs leggen een bus in:

 • Beverboys
  • Vertrek om 18.00 uur
 • De Groene
  • Vertrek in Vrasene om 17.30 uur
  • Vertrek in Melsele om 18.00 uur
 • Sportief/WB United
  • Vertrek in Beveren om 18.15 uur
  • Vertrek in Sint-Niklaas om 18.30 uur