Go back

KV Kortrijk – Waasland-Beveren (04/05/2019): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zaterdagavond naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. De wedstrijd tegen de leider uit POIIB start om 20.00 uur. Scheidsrechter Lothar D’Hondt is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Ticketing

De combiregeling is niet van kracht. Supporters van Waasland-Beveren krijgen overdekte zitplaatsen toegewezen in de vakken M, N en O. Een volwassene betaalt twintig euro, een kind jonger dan twaalf jaar betaalt de helft. Mindervalide supporters kunnen hun ticket aanvragen via info@waasland-beveren.be. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag op het secretariaat van Waasland-Beveren tijdens de openingsuren. Supporters kunnen ook terecht aan de loketten in Kortrijk vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Adres Guldensporenstadion

Meensesteenweg 84, 8500 Kortrijk

Supportersfederatie

De Beverboys leggen een bus in naar Kortrijk. Het vertrek is om 17.45 uur gepland!