Go back

Freethielnieuws (10/04): spelers betalen tickets fans terug | stockverkoop

Spelers betalen tickets fans terug

Dat de wedstrijd op Union geen wedstrijd op niveau was van Waasland-Beveren, is een understatement. De spelers en de hele club waren beschaamd na de prestatie en willen iets terugdoen. Eerst en vooral moet de wedstrijd zo snel mogelijk worden vergeten en volop worden vooruitgekeken naar de partij op Cercle Brugge. Het eergevoel laten spreken en terug iets op de mat brengen is de boodschap!

Anderzijds willen de spelers ook de supporters in Union een compensatie geven. Daarom zullen de supporters (via hun supportersclub) worden gecontacteerd en zal alles in orde worden gebracht om hun ticket terug te betalen. Onze medewerkers zullen de praktische zaken hieromtrent in de komende dagen regelen. We hopen uiteraard opnieuw, in alle positiviteit, op jullie steun te kunnen rekenen. Blijf trouw aan geel-blauw!

Stockverkoop

Waasland-Beveren organiseert een Uhlsport-stockverkoop. Iedere supporter krijgt de kans om trainings- en wedstrijdkledij aan te kopen van onze A-kern. Woensdag 17 april zal de eerste editie plaatsvinden. Je kan tussen 14.00 uur en 20.00 uur terecht in Café E. Geniet van heuse kortingen op zowel de wedstrijdshirts als de trainingskledij!