Go back

Cercle Brugge – Waasland-Beveren (13/04/2019): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Op speeldag vier van de play-offs trekt Waasland-Beveren naar het Jan Breydelstadion. De wedstrijd tegen Cercle Brugge wordt om 20.00 uur op gang gefloten. De man met de fluit is Frederik Geldhof.

Cercle Brugge

Cercle Brugge verzamelde deze play-offcampagne vier punten uit drie wedstrijden. Na een valse start tegen de play-offrevelatie Union SG, volgde een spectaculair gelijkspel tegen Zulte Waregem (3-3) en een zege tegen Excel Mouscron (2-3). Aanvaller Gianni Bruno was met twee doelpunten de held van de avond. Waasland-Beveren ging in de competitie de boot in op het veld van Cercle Brugge, thuis hielden beide ploegen mekaar in evenwicht.

Waasland-Beveren

W-B in Play-Off II, het bleek nog geen goed huwelijk tot nog toe. Met één punt uit drie partijen is dat ook deze jaargang niet het geval. Aan afgelopen zaterdag willen we niet te veel woorden meer vuilmaken. Een complete wanprestatie van Waasland-Beveren. Geel-blauw moet het eergevoel laten spreken komende zaterdag en orde op zaken stellen, dat is wel duidelijk!

Selectienieuws

Adnan Custovic kan nog steeds niet rekenen op Nana Opoku Ampomah door schorsing (2/2). Tuur Dierckx wordt komende donderdag geopereerd. Alexis Gamboa heeft last van de adductoren en moet verstek geven. Louis Verstraete krijgt rust na de snelle opeenvolging van wedstrijden.

Selectie: