Go back

Cercle Brugge – Waasland-Beveren (13/04/2019): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Op speeldag vier van de play-offs trekt Waasland-Beveren naar het Jan Breydelstadion. De wedstrijd tegen Cercle Brugge wordt om 20.00 uur op gang gefloten. De man met de fluit is Frederik Geldhof.

Ticketing

Cercle Brugge stelt voor de bezoekers twee vakken ter beschikking, vak 421 en vak 422. In totaal zijn er 1403 zitplaatsen ter beschikking van de Waasland-Beverensupporters. Volwassenen betalen twintig euro in het Jan Breydelstadion. Jongeren die nog geen achttien jaar zijn betalen vijf euro minder. De loketten aan het Jan Breydelstadion zullen vanaf anderhalf uur voor de partij geopend zijn. Je kan je tickets ook vanaf vandaag kopen aan het secretariaat van de Freethiel. Het secretariaat is iedere weekdag open tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Rolstoelgebruikers kunnen hun ticket aanvragen via info@waasland-beveren.be. De rolstoelgebruiker betaalt het kindertarief, de begeleider het normaal tarief.

Supportersfederatie

Voor de uitwedstrijd naar Cercle Brugge zal er een bus voorzien worden door de supportersfederatie zelf. Je kan inschrijven via Tine Sturm (tine_sturm@hotmail.com of via 0499414144) voor de heel democratische prijs van zeven euro. De SF-bus heeft drie verschillende opstapplaatsen:

  • Lokaal MOET KUNNEN om 17.30 uur
  • Lokaal BEVERBOYS om 17.45 uur
  • Lokaal SPORTIEF om 18.00 uur