Go back

Bedankt, fans!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Het was niet makkelijk dit seizoen, dat is misschien wel een understatement. Toch kon de ploeg wekelijks blijven rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de geel-blauwe fans. De club wil daarom iets terugdoen voor deze geweldige supporters. Zaterdag 11 mei 2019 speelt Waasland-Beveren de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen, de laatste die in een weekend valt. Het is dé ideale gelegenheid om alle supporters, maar vooral de abonnees, in de bloemetjes te zetten. De actie bestaat uit twee componenten, maar de factor 1+1 komt telkens terug.

Enerzijds kan iedere abonnee gratis iemand meebrengen naar de wedstrijd. Het ideale moment om een extra vriend, vriendin of familielid mee te brengen naar de Freethiel. Samen kunnen jullie bovendien genieten van de happy time, een happy hour maar dan langer dan een uur. De persoon die je als abonnee meebrengt kan dan meteen zijn/haar gratis drankje aan jou schenken als bedanking! Deze actie is ook geldig voor de mensen die geen abonnement hebben.

Het gratis ticket, waar je als abonnee recht op hebt, kan je vanaf donderdag komen halen op vertoon van je abonnement. Kan je je moeilijk vrijmaken tijdens de openingsuren? Geen probleem. Je kan ook een mail sturen naar info@waasland-beveren.be met een foto/scan van je abonnement. Onze medewerkers sturen je vervolgens een E-ticket door.

Bedankt, supporters!