Go back

Waasland-Beveren – Club Brugge (7/12/2018): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Morgenavond speelt Waasland-Beveren een nieuwe thuiswedstrijd. De tegenstander is landskampioen Club Brugge. Scheidsrechter Bram Van Driessche zal de wedstrijd op de Freethiel om 20.30 uur op gang fluiten.

Waasland-Beveren kon nog geen resultaat boeken onder nieuwe trainer Adnan Custovic. Tegen Moeskroen werd thuis verloren met 1-2; afgelopen zondag ging geel-blauw met 1-0 onderuit in het Kehrwegstadion van Eupen. Een zware nul op zes voor de jongens van Custovic. Tegen Club Brugge staat een ontmoeting met een klepper van formaat op het programma. Niet makkelijk, maar niets is onmogelijk. Geel-blauw staat nu, samen met de buren uit Lokeren, volledig onderaan het klassement.

De tegenstander van morgen, Club Brugge, boekt betere resultaten. Het won in het Jan Breydelstadion overtuigend van Standard de Li├Ęge, het werd 3-0. De Bruggelingen staan nu op de tweede plaats, met vier punten minder dan leider KRC Genk. Ook in de Champions League presteert blauw-zwart zeker niet slecht. De 0-0 op het veld van Dortmund was bewonderenswaardig. Club Brugge is nu zeker van een derde plaats en Europese overwintering.

Adnan Custovic kan vrijdag niet rekenen op Din Sula (knie), Daan Heymans (enkel) en Rafidine Abdullah (knie).

Selectie: