Go back

Voorbeschouwing en selectie KAS Eupen – Waasland-Beveren (2/12/2018)

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren staat komende zondag voor de verste verplaatsing van het seizoen. Geel-blauw en KAS Eupen sluiten in het Kehrwegstadion speeldag zeventien af van de Jupiler Pro League. Scheidsrechter Erik Lambrechts zal de partij op gang fluiten om 20.00 uur.

Een grote teleurstelling, dat was de enige juiste conclusie na de partij van afgelopen zaterdag tegen Moeskroen. Het enige wat we kunnen doen is terugvechten én dat zullen we ook doen. Met een verplaatsing naar Eupen is er voor Waasland-Beveren de eerstvolgende kans om de klim naar boven te beginnen. Geel-blauw staat momenteel gedeeld vijftiende in het klassement, samen met Lokeren. Lokeren speelde gisteravond 2-2 gelijk tegen KAA Gent.

De Panda’s uit Eupen staan momenteel op een mooie twaalfde stek met zestien punten; dat zijn er vijf meer dan W-B. Afgelopen speeldag verloor KAS Eupen met stevige 3-0 cijfers op Sclessin van Standard de Liège. In hun vorige thuiswedstrijd gingen de zwart-witten met 1-4 onderuit tegen STVV.

Adnan Custovic kan nog niet rekenen op Oscar Threlkeld, Lamine Ndao en Din Sula door een blessure.

Selectie: