Go back

RSCA – Waasland-Beveren (27/12/2018): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren sluit donderdagavond 27 december 2018 af op het veld van recordkampioen RSC Anderlecht. Scheidsrechter Wesley Alen zal de partij om 20.30 uur op gang fluiten.

Ticketing

RSC Anderlecht stelt 637 tickets ter beschikking van Waasland-Beverensupporters. Een volwassene betaalt twintig euro voor een zitplaats. Kinderen, jonger dan achttien jaar, betalen vijf euro minder. Indien je een staanplaats wil aankopen, betaal je vijftien euro als je ouder bent dan achttien. Ben je jonger? Dan betaal je tien euro om te staan. Rolstoelgebruikers kunnen hun tickets op voorhand reserveren. Contacteer hiervoor ticketingverantwoordelijke Sietse Lehembre via sietse.lehembre@waasland-beveren.be.

DeĀ combiregeling is van kracht. Je kan dus enkel meereizen met de bus van een supportersclub. De supportersclub in kwestie zal aan het secretariaat van de Freethiel de tickets in voorverkoop aankopen. Hieronder kan je een overzicht vinden van welke supportersclubs een bus inleggen voor de laatste verplaatsing van 2018. Het secretariaat is open op 24 december in de voormiddag (9.00 uur – 12.00 uur) en op 26 en 27 december van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Supportersfederatie

De Beverboys, De Groene, Moet Kunnen, De Zuute, WB United en Sportief samen, Kaai 26 en WB De Woody leggen elk een bus in naar het Constant Vandenstockstadion.