Go back

Freethielnieuws (3/12): Jonge Leeuwen spelen derby | website via Chrome of Safari

Tekst en foto: Martijn De Jonge

Jonge Leeuwen

Vanavond spelen onze Jonge Leeuwen opnieuw een thuiswedstrijd. Ze spelen om 19.30 uur tegen Sporting Lokeren. De troepen van Jonas Ivens krijgen versterking van enkele A-kernspelers. Anthony Swolfs, Davino Liessens, Alexis Gamboa, Daan Heymans, Tuur Dierckx, Denzel Jubitana, Floriano Vanzo, Paul Keita en Tobias Salquist komen vanavond in actie. De wedstrijd zal uitzonderlijk niet op het A-veld plaatsvinden, aangezien er komende vrijdag reeds wordt gespeeld. De partij zal op het synthetisch terrein naast de Freethiel worden afgewerkt. 

Website

Reeds enkele dagen is de website niet te openen via Internet Explorer of Microsoft Edge. Je kan de website wel terugvinden via andere browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari. Intussen tracht de websitebeheerder het probleem van de baan te helpen.