Go back

Freethielnieuws (19/12): frietjes in business t.v.v. Warmste Week | blessurenieuws

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Kevin Reyns

Warmste week

Waasland-Beveren neemt ook deel aan de Warmste Week. Samen met RemoFrit zal Waasland-Beveren haar steentje bijdragen. Het goede doel waarvoor gekozen werd is De Klaproos, een opvangtehuis voor mensen met een beperking. De club zal zaterdag, bij de wedstrijd tegen Lokeren, frietjes verkopen in de Business Lounge. De opbrengst zal integraal naar het goede doel gaan. De klanten mogen een vrije bijdrage geven; we hopen op solidariteit. Samen dragen we zo ons steentje bij aan een betere samenleving.

Blessurenieuws

Oscar Threlkeld en Daan Heymans deden door blessures niet mee aan de training. Beide spelers zullen niet fit zijn voor de partij tegen Lokeren.