Go back

Freethielnieuws (12/12): ticketinfo Antwerp | ticketinfo Lokeren

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

R Antwerp FC

Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond op tegen R. Antwerp FC. De rood-witten zijn één van de ploegen in vorm en bekleden momenteel een knappe tweede stek in de competitie. Scheidsrechter Nathan Verboomen zal de wedstrijd in goede banen trachten te leiden.

Antwerp voorziet voor de supporters van Waasland-Beveren 834 overdekte zitplaatsen in vak Z5. Volwassenen betalen twintig euro in het Bosuilstadion, kinderen jonger dan zestien betalen vijf euro. De combiregeling is van toepassing; je kan enkel kaarten krijgen via de gekende supportersclubs. De loketten zullen dus niet geopend zijn die dag. Op de bezoekersparking is er plaats voor zeventien autobussen, ook persoon met een beperking kunnen op de parking plaatsnemen. Neem daarvoor eerst contact op met het secretariaat van Waasland-Beveren.

Sporting Lokeren

De eerstvolgende thuiswedstrijd is de derby tegen Lokeren. Geel-blauw gaat op zoek naar de tweede thuisoverwinning van het seizoen. We willen graag opnieuw het stadion zo vol mogelijk zien, daarom kan iedere abonnee (niet-business) gratis iemand meebrengen tegen Lokeren. De actie is geldig tot 21 december om 12.00 uur, enkel in voorverkoop dus. Haal vanaf nu je gratis ticket af tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Er zijn verschillende manieren om je tickets aan te schaffen:

  • Tickets in voorverkoop
    • Er geldt een één-op-één-verkoop. Per ticket je aanschaft, hebben we een identiteitskaart nodig
  • Tickets via online ticketing
    • Eén-op-één-verkoop; per account één ticket. Er is geen mogelijkheid als ‘gekende’ supporter meerdere tickets online aan te kopen.
  • Tickets op de dag van de wedstrijd
    • U kan tickets op de dag van de wedstrijd kopen tot 15 uur. 

Voor bijkomende vragen kan u contact opnemen per mail.

Wil je graag dineren op de Freethiel tegen Lokeren? Klik dan hier.