Go back

Freethielnieuws (11/12): geslaagde teambuilding

tekst en foto's: Martijn De Jonge

Onze spelers van de A-kern trokken vandaag naar Stabroek om er een teambuilding af te werken. Tom Callens en z’n team van Stafort staken voor onze spelers een fijn programma in mekaar. In de voormiddag lag de focus op kracht, uithouding en samenwerking; na de middag werd er meer aan behendigheid gewerkt.

Spelers moesten samenwerken om door een touwenweb te klimmen, er werd aan touwtrekken gedaan, een ketting van spelers moest een andere ketting van spelers proberen inhalen, enzovoort. Op de middag moesten onze jongens zelf hun vuur maken en bijgevolg dus voor hun eigen eten zorgen. In de namiddag gingen ze door een speleoparcours, moesten ze een rots beklimmen en over een touwbrug.

Het werd uiteindelijk een heel toffe teambuildingsdag waarbij de spelers mekaar nog beter leerden kennen én leerden samenwerken om mekaars angsten te overwinnen.

Het blauwe team bleek overall het sterkst en won een prijs! Een volledige fotoreportage vind je morgen op onze socials en website.

Anthony Swolfs, Eric Asomani, Milan Massop, Paul Keita, Maximiliano Caufriez, Apostolos Vellios en Aleksandar Boljevic bleken het sterkste team te zijn