Go back

Waasland-Beveren – KV Kortrijk (18/05): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren sluit morgenavond de play-offcampagne 2017-2018 af in het eigen Freethielstadion. De slotwedstrijd tegen KV Kortrijk wordt om 20.30 uur afgetrapt. Scheidsrechter Lawrence Visser is de laatste man in het zwart voor een wedstrijd van Waasland-Beveren.

KV Kortrijk deed lang mee voor de eindwinst in Play-off IIA. Ze moesten echter het sterke Zulte Waregem voor zich dulden en eindigen zeker tweedes in de groep. Waasland-Beveren gaat op zoek naar eerherstel na de pandoering aan de Gaverbeek. Het mooie seizoen, vooral in de eerste helft van het seizoen, kan toch nog met een beetje schoonheid worden afgesloten mits een sterke prestatie. W-B staat voorlaatste, maar kan nog derdes eindigen in de groep. Dan moet er echter wel gewonnen worden.

Trainer ad-interim Dirk Geeraerd kan vrijdag geen beroep doen op een pak geblesseerde spelers. Demir, Moren, Ndiaye, Cools, Foulon en Dierckx zijn allen onbeschikbaar. Aleksandar Boljevic zit nog een schorsingsdag uit nadat hij drie gele kaarten pakte in de nacompetitie.

Selectie: De Schutter, Buatu, Van Damme, Mmaee, Vanzo, Verstraete, Angban, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Nys, Myny, Roef, Schryvers, Verburgh, Thelin, Aït-Atmane, Janssens