Go back

Moeskroen-Péruwelz – Waasland-Beveren: selectie & voorbeschouwing

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Komende zaterdag trekt Waasland-Beveren naar Le Canonnier voor de confrontatie met promovendus Moeskroen-Péruwelz. De wedstrijd vangt aan om 20.00 u. Scheidsrechter van dienst is Frederik Geldhof.

Een toegangsticket voor een zitplaats kost €15, eentje voor een staanplaats €10. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang. De verplaatsing meemaken met de bus van één van onze supportersclubs? Volgende SC’s leggen een of meerdere bussen in: Beverboys, De Duif, De Groene en Moet Kunnen. Adres: Rue du Stade 33, 7700 Moeskroen (Mouscron)

Het is de eerste confrontatie tussen beide ploegen. De fusieclub had maar vier seizoenen nodig om van vierde klasse naar eerste te stijgen. RMP promoveerde afgelopen seizoen via de eindronde naar de Jupiler Pro League. Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd van de competitie, W-B thuis tegen Club Brugge, Moeskroen op het veld van Anderlecht.

Geen geschorsten voor de wedstrijd. Trainer Ronny Van Geneugden kan wel geen beroep doen op de geblesseerde Cédric D’Ulivo. Ook voor Jonathan Rowell komt de partij nog te vroeg, de middenvelder speelde deze week nog een oefenwedstrijd met de beloften en is op de goede weg. Nieuwkomer David Addy is nog niet speelgerechtigd.

 

De geselecteerde spelers (in numerieke volgorde): Rogiest, Corstjens, Cale, Robson, Bojovic, Hubert, Henkens, Maric, Ibou, Oumarou, Emond, Steppe,De Pauw, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Van den Eynde, Luyckx, M’Sila, Deflem.

Geschorst: /

Geblesseerd: D’Ulivo

Niet speelgerechtigd: Addy

Niet geselecteerd: Rowell