Go back

Stagedagboek, dag 3: opnieuw zonnige trainingsdag

Dag drie in het zomerse Oisterwijk. De spelers werden vandaag om 8.45 u. aan de ontbijttafel verwacht en trokken even nadien weer per fiets naar het trainingsveld. In de voormiddag lag het trainingsaccent op wedstrijdvormen. De volledige kern tekende present. Na de lunch stond de tweede veldtraining ingepland, een sessie waarin verschillende afwerkvormen op doel aan bod kwamen.

20140702_113700plat

De vier beloften in de groep kregen in de namiddag een individueel programma. Robson, Cédric D’Ulivo en Jonathan Rowell deden aan aquajogging. ’s Avonds konden de spelers weer relaxen in het zwembad, whirlpool en de sauna. Donderdag belooft alweer een goed gevulde dag te worden: drie trainingssessies en ’s avonds een oefenwedstrijd tegen het lokale Taxandria Oisterwijk.

20140702_115525plat

Tekst & Foto’s: Ward Callens