Go back

Op vakantie? Neem W-B mee en win een aftrap!

“Ik ga op reis en ik neem mee.” Je kent het wel het populaire geheugenspelletje. Wat als je naast je tandenborstel, fototoestel en zonnebril nu ook eens het nieuwe logo van Waasland-Beveren meeneemt op vakantie? Het zou je alvast een mooie prijs kunnen opleveren!

Hoe werkt het?
Stuur ons een leuke, originele foto van tijdens jouw vakantie met ons logo erop en wij posten hem in een fotogalerij op onze Facebookpagina. De inzender van de foto met het meeste likes (op zondag 31 augustus, 23.59 u.) wint een aftrap voor een van onze thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League 2014-2015!

De foto’s met het tweede en derde meeste likes zijn goed voor 5 tickets voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge (op 3, 4 of 5 oktober, voor vak F, G of H). Laat maar komen dus die gekke vakantiefoto’s met onze nieuwe wedstrijdshirts, logostickers, trainingspakken of polo’s! Wij ontvangen jouw foto’s graag op info@waasland-beveren.be met vermelding ‘fotowedstrijd’.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet