Go back

Geel-blauw Den Belly’s wordt Freethielvrienden

Supportersclub Geel-blauw Den Belly’s gaat verder onder een nieuwe naam: Freethielvrienden. Het nieuwe clublokaal van de supportersvereniging is Brasserie ’t Kasseibaantje in Hingene, waar overigens ook een officiële supportersclub van de Rode Duivels is gevestigd.

“De naam Freethielvrienden is een bewuste keuze waarin geen clubnaam voorkomt”, verduidelijkt secretaris Patrick Van Wesemael. “De Freethiel is in goede en slechte tijden een bindmiddel gebleken voor een groep voetbalvrienden uit Klein-Brabant. Daarenboven hebben we eveneens bewust gekozen om de nieuwe naam van onze supportersclub niet te linken aan het lokaal.”

Waasland-Beveren wenst de Freethielvrienden veel succes met hun nieuwe naam.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean