Go back

Vanaf 21 mei vrije verkoop abonnementen 2014/2015

De voorrangsperiode voor het verlengen van huidige abonnementen is op 20 mei afgelopen. Vanaf woensdag 21 mei worden alle plaatsen in het Freethielstadion aangeboden in een vrije verkoop. Op die manier krijgen ook nieuwe abonnees de kans om vóór 1 juni hun abonnement voor 2014/2015 aan te schaffen en dus een gratis supporterssjaal mee naar huis te nemen.

Huidige abonnementhouders zouden we dan ook warm willen aanbevelen spoedig hun vaste plekje vast te leggen voor de komende jaargang. Dat kan nog steeds op het online reservatieformulier via DEZE LINK.

Zoals reeds gecommuniceerd zullen wij ook vanaf 21 mei rekening trachten te houden met bezette plaatsen uit het seizoen 2013/2014. Al kunnen wij dat vanaf die datum niet meer garanderen en worden in principe alle onbezette  zitplaatsen te koop aangeboden.